Privát Hús Kft. - Cégfilozófiánk

Cégfilozófiánk

Cégünk több mint 25 éves múltra tekint vissza, családi tulajdonban lévő, magyar vállalkozás. Az alapítása óta fokozatosan, lépcsőről lépcsőre jutott följebb, s napjainkra érte el azt az optimális nagyságot, amellyel elfoglalta megfelelő helyét a hazai környezetben, s immár a külföldi piacon is.

Fejlődésünk fő iránya eztán már nem mennyiségi, hanem minden téren a minőség magas szinten tartása a legfontosabb, s a folyamatos megújulás.

Megbecsüljük régi partnereinket és barátsággal közelítünk mindenkihez, aki mostanában ismer meg bennünket. Beszállítóinkkal és vásárlóinkkal korrekt üzleti viszonyt alakítottunk ki, amelyből nem hiányzik a személyes ismeretség, egymás megbecsülése, tisztelete.

Ponekker László
tulajdonos, ügyvezető igazgató

Sokszor halljuk: a modern világ személytelen, az üzleti élet szigorúan kiszámított, az érzelmeket ki kell belőle zárni. Ebben nem hiszek. Sőt, tudom, hogy nem így van. Mi élő anyaggal dolgozunk, cégünknél nem munkaerő állítja elő a terméket a fogyasztó részére, hanem nálunk emberek készítik a jó falatokat embereknek. S ez fontos nekünk.

Épp ezért engedje meg nekem, hogy egy személyes élménnyel vezessem be a Privát Hús Kft. bemutatását, 1977-ben egy akkori újság némiképp hangzatos módon azt írta rólam: “…az ország legjobb fiatal hentese…” Hogy ez igaz volt-e, azt nem tudom, de az tény: abban az évben megnyertem a Szakma ifjú mestere elnevezésű országos vetélkedőt. Erre mindmáig büszke vagyok. Akkoriban, baráti társaságban nem egyszer elmondtam: az az álmom, hogy valamikor legyen egy saját műhelyem, önálló hentesmester lehessek. Más léptékekről gondolkodtunk abban az időben. De ami mindebből lényeges, az változatlan: azon szerencsések közé tartozom, akik álma valóra vált. S erre is büszke vagyok.