GINOP 1.2.12-21-2021-00004 – Beszámoló a kommunikációs kampányról

A termelés hatékonyságnövelése, komplex, a változó fogyasztói trendnek
megfelelő termékfejlesztést szolgáló beruházás

2021.12.23.

Privát Húsfeldolgozó Kft. a GINOP 1.2.12-21-2021-00004 – Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása project keretében termékfejlesztést támogató és hatékonyságnövelő beruházásokat hajtott végre. A beruházás eredményeit több információs és szemléletformáló kommunikációs eszköz segítségével ismertette B2B, B2C és oktatási csatornákon. A COVID19 veszélyhelyzettel összefüggésben offline és online megoldásokat is alkalmazott a tájékoztatásban.

A beruházás és termékek ismertetése történt offline formában:

  • bolthálózatban
  • nagykereskedelmi partnereknél
  • iskolában

Az online felület jobb kiaknázása érdekében a cég átalakította honlapját és szerződést kötött egy kampányfilm forgatására is.

A filmet a cég Youtube csatornáján és Facebook oldalán publikálta 2021 november hónap folyamán. Az információs anyag az online felületeken, már több mint 10000 főt ért el. A film boltjainkban folyamatosan megtekinthető. A boltok látogatottsága meghaladja a napi 300 főt.

Húsüzemünk

Online szeminárum formában, több helyszínen csoportos TEAMS értekezlet keretében megtekintésre került a videó, melyhez ismertetőt és kérdés-válasz lehetőséget biztosítottunk.

A cégnél folyó tanműhelyi oktatás keretében, a kaposvári Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola 1-4 éves hentes tanulói is ismertető oktatáson vettek részt. A tanulók részére üzemlátogatás keretében is ismertetésre kerültek a beruházási célok és eredmények.

A Privát Húsfeldolgozó Kft 2021-es évben 29 éves múltjának legsikeresebb kommunikációs kampányát folytatta.


Kaposvár BOLTHÁLÓZATI kampány offline formában

Kaposvár, Izzó u. 2.

Kaposvár, Berzsenyi u. 9.

Kaposvár, Kossuth Lajos u. 61.

Kaposvár, Dózsa Görgy utca 9.


Kaposvári Kinizsi Élelmiszeripari iskola tantermében offline formában


Üzemlátogatás az Izzó u. feldolgozó üzemben

Nagykanizsai online szeminárium


Keszthely online szeminárium


Ács online szeminárium


Siófoki kampány állomás